info

Agapornis personatus

 

 

 

 

Deze website Agapornis personatus heeft tot doel om u informatie te bezorgen over de Agapornis Personatus.
In de pagina "Soorten personatus" vind je foto's en een beschrijving van de verschillende personatus mutaties om je zo kennis te laten maken met dit uniek gevederd dwergpapegaaitje. De pagina "Artikels" behandelt allerlei onderwerpen zoals aanschaf, kweken, voeding, enz... en is een must voor zowel  de beginnende agaporniden liefhebber alsook de gevorderde.

Aangezien bij mij kwaliteit primeert op kwantiteit is het vanzelfsprekend dat het mijn doel is om een zo perfect mogelijk personatus te kweken die qua uiterlijk en formaat zoveel mogelijk aan de standaardeisen voldoet.
Door de jaren heen is het mij gelukt om kwalitatief mooie Agapornis personatus te kweken en een bevestiging hiervan vind je in de pagina "Tentoonstellingen".

Ik wil je ook graag voorstellen aan de BVA " Belgische Vereniging Agaporniden" een speciaal club die een must is voor iedere agaporniden kweker of houder ervan. De middelen en de kennis die deze club ter beschikking stelt is echt fantastisch en lid worden is dan ook meer dan de moeite waard.

Verder zou ik het nog enorm op prijs stellen om mijn "Gastenboek" te tekenen. Vragen, suggesties en bemerkingen zijn in mijn gastenboek  meer dan welkom en zullen regelmatig beantwoord worden.

 

Soorten Agapornis personatus   


Jongen 2012

 

Fotocollage 1    Fotocollage 2    Fotocollage 3    Fotocollage 4   

Fotocollage 5    Fotocollage 6   Fotocollage_7 

Fotocollage 8
 

Kweekverloop van een willekeurig koppel

 

 Contact 

 

Interesse in artikels en foto's ?

 

Home