Op bezoek bij Comed

Op bezoek bij Comed nv.

7 juli 2008

 

 

Comed nv werd opgericht in 1982 als groothandel in dierengeneesmiddelen. Vanaf 1994 spitste het bedrijf zich meer en meer toe op duiven, de duivensport, vogels en paarden. Ondertussen zijn er ook reeds verschillende producten beschikbaar voor honden en katten. Liefhebbers uit meer dan 35 landen verzorgen en behandelen ondertussen hun dieren met Comed producten.


 

Inkomhal

Met enige fierheid kan ik zeggen dat de kanarie links in de inkomhal door mij werd gefotografeerd.

 

 

Ontvangst door Vera Botti

 

 

 

 Voor meer info over deze producten zie Comed nv

 

 

Op de koffie bij Jean-Louis Jorissen,  Industrieel Apotheker en directeur Comed nv.

 

 

Een rondleiding door het bedrijf onder de leiding van Vera toonde aan dat zuiverheid, hygiŽne en vooral vriendelijk personeel een van de vele troeven zijn van dit bedrijf . Na de rondleiding werd er ruim de tijd besteed om met Jean-Louis onderwerpen te bespreken zoals ziekte, voeding, huisvesting, supplementen, enz. 

Verder werd ook duidelijk dat Comed producten zijn gemaakt op basis van wetenschappelijke kennis en dat samenstellingen constant worden geŽvolueerd, dit volgens de laatste ontdekkingen van onderzoekcentra over de hele wereld waar Comed mee in contact staat.

Heel wat besproken onderwerpen gaven stof tot nadenken maar vooral zijn zin "kijk door de ogen van je agaporniden en je zult ze beter leren begrijpen" sprak mij toch erg aan.

Overtuigen moest Jean-Louis mij niet want de jaren dat ik al Comed producten gebruik is het meer dan duidelijk dat mijn agaporniden minder vatbaar zijn voor ziekten,  vlot door de rui komen en op tentoonstellingen regelmatig heel goede resultaten neerzetten.

 

       

 

Het was een geslaagde en erg leerrijke dag en wij willen daarom Vera en Jean-Louis bedanken voor de tijd die ze vrijmaakten om ons te ontvangen.

 

Back